Vi är 4 elever som går ekonomiprogrammet på Dragonskolan. Vi har skapat denna hemsida för att kunna underlätta för ungdomar/ unga vuxna med vardagsekonomin. Här hittar du mycket du behöver veta för att få en stabil ekonomi.

Vi som skapat sidan

Jag heter Tilda Hamrén, jag är 16 år och bor en bit utanför Umeå. På fritiden spelar jag innebandy och umgås med mina kompisar. Min dröm är att bli mäklare och det är en av anledningarna till att jag valde ekonomlinjen.

Mitt namn är Olivia Öhman, jag är 16 år och bor i Umeå. På min fritid gillar jag att umgås med mina vänner, träna och resa. Mitt drömyrke är att bli jurist, jag är väldigt nöjd med mitt gymnasieval och satsar mycket på mina studier.

Jag heter Felix Edin, jag är 16 år och bor i Umeå. På fritiden så föredrar jag att träna och umgås med mina kompisar. Min dröm är att hitta ett jobb som jag trivs med.

Jag heter Vincent Simon, jag är 16 år och bor i Umeå. På fritiden så gillar jag att vara med mina kompisar och träna. Mitt drömjobb är att hitta ett jobb som jag tycker är roligt och som jag trivs med.